Telefon: 047 811 489 i 047 811 488    → Adresa: Ivana Gorana Kovačića 8, 47300 Ogulin    Pošaljite  E-mail

Priprema Projekta prekogranične suradnje

U utorak 27. studenog, posjetili smo općinu Stanari u Bosni i Hercegovini kako bi se sastali sa partnerima s kojima ćemo ući u zajednički projekt.

Riječ je o drugom pozivu na dostavu projektnih prijedloga koji se provodi u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020., a koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj i IPA sredstava te pridonosi Europskoj teritorijalnoj suradnji kao drugom cilju Kohezijske politike 2014.-2020. 

Cilj programa je jačanje društvenog, gospodarskog i teritorijalnog razvoja prekograničnog područja kroz provedbu zajedničkih projekata.

Specifični cilj ovog zajedničkog Projekta je promicanje i poboljšanje zaštite okoliša, prirode i sustava upravljanja za sprječavanje rizika.

U ovaj projekt Stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o. ući će s još četiri partnera: Gradom Ogulinom, JKP Ekosfera Stanari (BIH), Tvrtkom RAOČ iz Čelinca (BIH), te JKP Komunalno Nikšić (Crna Gora).

Vrijednost Projekta je 9,5 milijuna kuna, a  pripremu i tijek ovog Projekta prekogranične suradnje provodi konzultantska tvrtka iz Srijemske Mitrovice.

Objavljeno 09.12.2018.

← Povratak na prethodnu stranicu

Comments are closed.

2019 © Copyright - Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin. Sva prava pridržana.